8 Nisan 2008 Salı

Stad'a Nasıl Gidilir


Stad de Geneve, Lancy ile Carouge arasında yer alıyor.
La Praille ve Stad de Geneve rotasındaki tüm toplu taşıma araçları gidiyor. Bazı yerlerden stada en kısa yollar şöyle:
HAVAALANINDAN OTOBÜSLE: Toplam süre 34 dakika. 10 numaralı otobüsle Parc-des-Sports durağına gidip (Onex-Cite yönü), oradan 22 numaralı otobüsle Stade de Geneve durağına (Tours-de-Carouge yönü) ulaşabilirsiniz.
MONT-BLANC'DAN OTOBÜSLE: Toplam süre 23 dakika. 27 numaralı otobüsle (Tours Lignon yönü) 22 Cantons durağına, oradan D otobüsü ile (St-Julien Centre yönü) Stad de Geneve durağına ulaşabilirsiniz.
CORNIVAN'DAN TRAM + OTOBÜSLE: Toplam süre 23 dakika. 15 numaralı Tram (Palettes yönü) ile P+R Etoile durağına, oradan da 21 numaralı otobüsle (Gare Eaux-Vives yönü) stada varabilirsinizi. P+R Etoile'den La Praille'e doğru dümdüz yürüyerek de 3 dakika içinde stada ulaşabilirsinizi.

6 yorum:

Adsız dedi ki...

oncelikle bu site icin tesekkurler.soruma gelince tren istasyonundan fan village nasil ulasabilirim ve fan village den havaalanina nasil gidebilirim.tesekkurler
ozgur.dost@hotmail.com

supersezar dedi ki...

Gardan 13 nolu tramvayı Palettes yönünde alın. "Marche" durağında inip 21 no'lu otobüse Gare Eaux-Vives yönünde bini. Bout-du-Monde durağında indiğinizde Fan Village'desiniz. Yolculuk 28 dakika.
Fan Village'dan 11 no'lu otobüsü Jardin Botanique yönünde alın. Charmilles durağında inip 10 no'lu otobüsün kalktığı durağa yürüyün. 10 nolu otobüse aeroport yönünde binin. Bu da 45 dakika sürüyor.

Adsız dedi ki...

Merhaba,
Ankara'dan Avusturya Havayolları ile geliyorum, Cenevre havalanına akşam 22:00'da iniyorum, Kempinski Otel'e gitmek için ne yapmam gerek?
Basel'deki maç ve Alp'lere gitmek için SBB'den half fare ticket aldım, aynı yerden Cenevre'den Basel'e de bilette alabiliyorum. Aynı zamanda bileti trendede alabiliyormuşuz. Ben direk netten alsam yerim garanti olmaz mı? Koltuk numarası yok, yer nasıl garanti oluyor anlayamadım. Gidiş-dönüşü bileti var, gidişi alıyorsun dönüşü alman için yönlendirme yok. Ya da tren biletini ordan alsak geç mi kalmış oluruz?
Şimdiden teşekkürler.

Emre

B@R@N dedi ki...

ya cidden çok teşekkürler çok yararlı bir site bende fan-village kalıcam fakat otobüs ile cenevre geliyorum oradan fan village'a ulaşım hakkında bilginiz var mı?şimdiden teşekkürler

supersezar dedi ki...

Genel olarak 21 ve 11 no'lu otobüsler fanvillage'a gidiyor. Şu an tam planı öğrenemedim ama şehrin çeşitli yerlerinden de özel ek otobüs seferleri olacak.

supersezar dedi ki...

Cenevre havaalanının adı Cointrin (arama yaparken ihtiyacınız olabilir). Kempinskinin önüne kadar otobüs ya da tramvay yok ne yazık ki. 2 seçeneğiniz var. Havaalnından R tramvayına binip (20dk)Cornavin garında inip otele yürüyebilirsiniz (16dk). Ama o saatte bunu yapmak istemezseniz R tramvayına binip, gardan otele taksi alabilirsiniz. Bu da çok fazla tutmaz.