8 Nisan 2008 Salı

Alışveriş: Carouge



Bu sanatçı ruhlu, bohem bölge biraz daha orjinal, normal mağazalarda satılmayan kıyafetler arayanlar için harika. Ayrıca antika meraklıları için yan yana şahane minik dükkanlar sıralanıyor. Bir de mimari tasarım meraklıları için göz banyosu niteliğinde. Sanat galerilerini de eklemek lazım. Hem fiyatı aşırı şişirilmiş dünyaca ünlü sanatçıların eserlerini, hem de alıp evinize asabileceğiniz makul fiyatlı İsviçre manzaları resimlerini bir arada bulabilirsiniz.
Buradaki mağazalar çoğunlukla tasarımcıların kendilerinin. Çok özgün giysiler bulabilirsiniz. Ayrıca sırf caddelerde hoş birşey aramak bile keyifli. Ancak kalıplar konusunda uyarmalıyım, biraz ufak tefekseniz herşey büyük gelebilir. Daha Alman-İsviçre vücut ölçülerine yakın olanlar için eşsiz parçalar her tarafta.
Bir de çok iyi italyan markalarının satıldığı dükkanlar var. Bunları vitrindeki fiyatları görünce tespit edebilirsiniz ama uzaktan bakınca pek anlaşılmıyor. Erkekler için daha çok seçenek mevcut.
Dekorasyon eşyası sevenler mimari ofisleri "ben bunu nası götüreyim Türkiye'ye" diye atlamasın, hemen hepsinde yanınızda rahatlıkla götürebileceğiniz orjinal, keyifli aksesuarlar da satılıyor.

Hiç yorum yok: