17 Mart 2009 Salı

Alışveriş: Rue Du Rhone



İşte şimdi saat alışverişi için doğru yerdesiniz. Göl ile Molard meydanı arasında uzanan Rue Du Rhone muhtemelen dünyanın saat alışverişi için gidebileceğiniz en iyi noktası. Aklınıza gelebilecek her marka zaten Cenevre'den çıktığı için, Rue du Rhone'da bir şubesi de bulunuyor.

Sırf tecrübe olsun diye girip bir bakmanızı tavsiye edeceğim 2 yer var. Birincisi Patek Philippe. Sevgili Patek'in en ucuz saati 20.000 Euro civarında. Bu yüzden hizmette sınır yok. Sizi bir odaya alıp, ikram yapıp sonra show'a başlıyorlar. İlk olarak da 650.000 Euro'luk bir saatle başlıyorlar. Bu yüzden sıradışı bir tecrübe için Patek'e uğrayabilirsiniz.

İkincisi de Les Ambassadeurs. Burada her marka saat bir arada bulunuyor. Gerçekten saat almayı düşünüyorsanız gidebileceğiniz bir yer. Burada da özel bir odaya geçip, özel servisle istediğiniz saati deneyebilirsiniz.

2000 - 7000 Euro'luk saatler için yoldaki yan yana sıralanmış bütün mağazalara girip çıkabilirsiniz. Ama Rue du Rhone'un en popüler aktivitesi "window shopping" yani vitrin gezmesi. Bu görevinizi yerine getirip sonra Molard'da bir kahve içebilirsiniz.

Hiç yorum yok: