15 Ağustos 2010 Pazar

VitamParc - Yeni aquapark ve spa


Migros sağolsun yine bir ihtiyaç karşılandı. Cenevre'ye çok yakın St. Julien civarında, hani Türk bakkalın olduğu yer, yeni bir aquapark açıldı.

Aslında koca bir kompleks. İçinde aquapark, spa, alışveriş merkezi ve spor alanları var. Aquapark kısmı çocuklarla, spa kısmı çift olarak gitmek için süper. Gitmişken lazımsa alışveriş de yapılabilir, küçük bir AVM var.

Özetle şunları yapabilirsiniz:

Aquapark: Kaydırak olsun, havuz olsun her türlü enerji sarfettirirci aktiviteleri yapabilirsiniz. Günlük 17 Euro, 4 saati 14 Euro (Euro çünkü Fransa'da). Ayrıca aile indirimleri var.

Spa: Burada da hamam, sıcak soğuk havuzlar, buhar odaları vs. gibi rahatlarıcı bölümler var. 3 saat 24 Euro, bütün gün 38 Euro. Bunun dışında masajlar ve cilt bakımları ayrıca ücretli. Tabii ki randevu almak lazım.

Spor: Burada çok orjinal birşey yok, yakında oturanlar için hoş. 3 bölüm mevcut. Birincisi gym, genel kondisyon aletleri var. Günlük girilebiliyor (18Euro) ama asıl yıllık abonelikli tabii. İkincisi badminton ve squash kortları. (1 saat 13Euro) Üçüncüsü de tırmanma duvarı. (13Euro) Bunun dışındaki aktiviteler, mesela duvara değil de Saleve'e tırmanma gibi, dönemsel olarak yapılıyor.

Alışveriş: Tabii ki Migros var. Spor alışverişi için iyi mağazalar var. Bir de günlük ihtiyaçları için kurutemizleme vs. mevcut.

Dersler: Sizin ya da çocuğunuz için yüzmeden fitness'a, tırmanıştan badminton'a birçok kurs var. Bunları da web sitesinden tespit etmek mümkün.

Hiç yorum yok: